Pool – Utespa – Spabad

Varför nöja sig med mindre än det bästa?

Vi har Pool & spabad för alla behov

Även i Borås har vi varma sommardagar när man vill sitta vid poolkanten och njuta. Här kan man slappna av och njuta under parasollet, lyssna på barnen som plaskar runt i ert egna sommarparadis, grilla något gott eller avnjuta en fantastisk kopp kaffe.

Drömmer ni om en pool eller ett spabad?
Då är ni inte ensamma, allt fler bygger pool eller sätter upp ett utespa i sin trädgård. Spabaden dyker också upp i allt fler inomhusprojekt och i inglasade uterum.

Vill ni ha ett härligt utespa/bubbelpool att koppla av i eller en skön pool att svalka er i under sommaren i er trädgård, kontakta oss på Borås Markentreprenad så hjälper vi er igenom hela projektet – vi tar dig från dröm till färdig pool.
När ni anlitar oss så utför vi grävning, poolmontage och efterarbeten i er trädgård i egen regi, vi tar uppdrag i Borås med omnejd.

Varför nöja sig med mindre än det bästa? Vi levererar San Juan glasfiberpooler som är 17 gånger starkare än en betongpool!

San Juan startade med sin pooltillverkning redan 1958 och sedan starten har det tillverkats över 100 000 Glasfiberpooler och dom är därmed världens ledande tillverkare av Glasfiberpooler.
Det har man blivit för att man aldrig har gjort avkall på kvalitén. Det är dyrt att köpa billigt och det gäller även när du ska göra ditt livs investering i en pool.

Spabad

Välj ett utespa från Marquis spabad, en av världens ledande spatillverkare med ett unikt reningssystem. Unna dig lyxen att köpa ett av de bästa massage utomhusspa som finns på den Nordiska marknaden och är fullskums isolerade för låga energikostnader.

Låt dig masseras av de unika hydrojetstrålarna. Genom att unna dig och din familj ett massage utespa från Nordiska kvalitetspooler och Marquis spabad så får Ni en bättre fritid. Marquis har tillverkat spabad sedan 1980 och är ett av världens äldsta fabrikat.

Snabb poolmontering

En glasfiberpool är betydligt snabbare att montera än en gummidukspool (liner). Enbart Gelcoaten (ytskiktet) är tjockare på San Juan poolen än linern på en gummiduk, och sedan tillkommer glasfibern som är upp till 22 mm tjock i botten och 14 mm tjock på sidoväggarna.San Juans pooler behöver därför inte isoleras eftersom det är genuin glasfiber, ett material som inte leder värme eller kyla vilket betyder för dig att du får lägre energikostnader.

Det finns över 90 olika modeller och storlekar att välja med priser från 89 000 till 990 000 och det är därmed världens största modellprogram.

Totalkostnaden för en glasfiberpool blir mycket lägre jämfört med en gummidukspool sett över hela poolens livslängd eftersom du slipper kostnaden och besväret med bytet av duk. San Juan lämnar också 25 års fabriksgaranti på hela poolen. Om ett företag lämnar längre garanti än så, fundera då över vem som ställer ut garantin och om företaget finns kvar när du ska åberopa garantin.

En pool från San Juan har alltid en inbyggd trappa och i många modeller finns inbyggd sittyta och olika djup.

Poolerna installeras snabbt och enkelt året runt och är mycket starkare i sin konstruktion jämfört med en betongpool eller linerpool.