Trädgårdsdesign – Trädgårdsplanering

Behöver ni hjälp med att planera er tomt? Är din trädgård ny, gammal, stor eller liten… det spelar ingen roll vi planerar er trädgård efter era förutsättningar.

Är det dags att planera er trädgård?

Behöver ni hjälp med att planera er nya trädgård eller behöver er gamla trädgård en uppfräschning.
Vi hjälper er med tips och idéer på hur man kan göra trädgårdsarbetet lite enklare och roligare, skall det vara ett blomsterhav eller en ätbar trädgård?
Vill ni odla med barnen, ha stenläggningar, en häck, en vacker damm eller kanske bygga en pool?
Ingen fara, vår trädgårdstjänst har hjälpt många villaägare i Borås trakten och vi hjälper er från planering till sista grästuvan.

Trädgårdstjänst

Borås Markentreprenad har lång erfarenhet av trädgårdsplanering för både villa och offentlig miljö.

Oavsett om ni är lyckliga ägare till ett nytt, vackert hus med sprängsten och jordhögar som enda utsikt eller om ni har en förvuxen 50-tals trädgård så finns det hopp!

Anlita vår trädgårdstjänst och låt oss planera er trädgård, vi erbjuder hjälp även om ni endast vill att ett par andra öron lyssnar på era idéer. Ni kanske har kört fast och behöver en knuff i rätt riktning.

Ett hembesök med konsultation på plats kan många gånger räcka för att få igång tankeprocessen.

Vi har hela kunskapskedjan samlad i företaget. Vår trädgårdsarkitekt hjälper er med en idé och tar fram detaljerade ritningar och våra duktiga anläggningsarbetare utför arbetet.

Vi åtar oss även skötsel och underhåll av yttre miljö i Borås med omnejd.

Tre steg

1

Ett hembesök tar i regel ca två timmar för att gå igenom en vanlig villaträdgård. Det innebär att jag kommer hem till er och gör ett besök i er trädgård eller bostadsgård, vi vandrar runt och utreder era behov, önskemål, funderingar och problem.

Läs mer

2

Ett första möte hemma i er trädgård inleder skapandeprocessen där vi tar fram förutsättningarna för en trädgård efter era drömmar och önskemål.

3

För att ni ska få en uppfattning och hjälpa er att räkna ut ungefär hur mycket olika moment brukar kosta får ni en prislista vid det första besöket.

Läs mer