Anläggning

Less is more

Anläggning av trädgården

När ni väl kommit så långt att ni har bestämt er för att ni vill förändra trädgården kan ni antingen:

  • Göra arbetet helt själv eller delar av det
  • Låta oss på Borås Markentreprenad AB göra arbetet, hela eller delar av det
  • Låta oss planera men låta en annan anläggare efter eget önskemål göra arbetet

Oavsett vad ni väljer har ni vid det här laget ett förslag med ritningar. Då kan ni begära offerter på själva anläggningsarbetet från vem som helst, inte bara oss. Vi på Borås Markentreprenad utför naturligtvis gärna jobbet och gör allt vi kan för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Prislista vid första besöket

För att ni ska få en uppfattning och hjälpa er att räkna ut ungefär hur mycket olika moment brukar kosta får ni en prislista vid det första besöket. De är c:a priser och kan variera beroende på olika faktorer som t ex tillgänglighet och markförhållanden. Men framför allt är det en bra vägledning för att ni snabbt ska få veta om det är intressant för er att gå vidare och att vi lämnar en offert på ett markjobb i er trädgård.

Less is more

En ny trädgård från scratch eller en totalrenovering kan bli hur exklusiv och dyr som helst. Slutnotan kan passera både 50-, 100- och 200 000 kronor. Det är för de allra flesta en stor investering.

Har man fått en mer inbjudande, lättskött och dessutom mer underhållsfri trädgård kan det dock innebära att man får en större och rikare upplevelse som är obetalbar. Det bör tilläggas att det lätt kan bli för mycket och se överarbetat ut.